Año
Autores / Publicación
Re Araujo, A. D., Díaz Herrera, F., Sierra Uribe, E., Rodríguez Guerra, J., & Pérez Cruz, M. E. (2005). Effect of salinity and temperature on thermal tolerance of brown shrimp Farfantepenaeus aztecus (Ives) (Crustacea, Penaeidae). Journal of Thermal Biology, 30, 618-622. (ID: 8519)
Re Araujo, A. D., Díaz Herrera, F., Sierra Uribe, E., & Gómez Jiménez, S. (2004). Consumo de oxígeno, excreción de amonio y capacidad osmorreguladora de Litopenaeus stylirostris (Stimpson) expuesto a diferentes combinaciones de temperatura y salinidad. Ciencias Marinas, 30(3), 443-453. (ID: 7207)
Díaz Herrera, F., Re Araujo, A. D., Sierra Uribe, E., & Díaz Iglesias, E. (2004). Effects of temperature and salinity fluctuation on the oxygen consumption, ammonium excretion and osmoregulation of the blue shrimp Litopenaeus stylirostris (Stimpson). Journal of Shellfish Research, 23(3), 903-910. (ID: 9440)
Díaz Iglesias, E., Díaz Herrera, F., Re Araujo, A. D., Báez Hidalgo, M., Lopez Zenteno, M., Valdez Sánchez, G., & López Murillo, A. K. (2004). Temperatura preferida y consumo de oxígeno circadiano de juveniles de langosta roja, Panulirus interruptus (Randall, 1842). Ciencias Marinas, 30(1B), 169-178. (ID: 6823)
Díaz Herrera, F., Re Araujo, A. D., Sierra Uribe, E., & Amador Cano, G. (2004). Behavioural thermoregulation and critical limits applied to the culture of redclaw crayfish Cherax quadricarinatus (von Martens). Freshwater Crayfish, 14, 1-9. (ID: 6944)
Re Araujo, A. D., & Acosta Ruiz, M. J. (2003). Ensayo de diferentes lecitinas en la dieta de juveniles de Penaeus vannamei (Crustacea: Decapoda). Revista de Biología Tropical, 51(3-4), 743-748. (ID: 6724)
Díaz Herrera, F., Sierra Uribe, E., Re Araujo, A. D., & Rodríguez, L. (2002). Behavioural thermoregulation and critical thermal limits of Macrobrachium acanthurus (Wiegman). Journal of Thermal Biology, 27, 423-428. (ID: 3974)
Díaz Herrera, F., Farfán, B. C., Sierra Uribe, E., & Re Araujo, A. D. (2001). Effects of temperature and salinity fluctuation on the ammonium excretion and osmoregulation of juveniles of Penaeus vannamei, Boone. Marine and Freshwater Behaviour and Physiology, 34, 93-104. (ID: 3580)
Díaz Herrera, F., del Río Portilla, M. Á., Sierra Uribe, E., Aguilar Juarez, M., & Re Araujo, A. D. (2000). Preferred temperature and critical thermal maxima of red abalone Haliotis refescens. Journal of Thermal Biology, 25, 257-261. (ID: 2479)
Re Araujo, A. D. (1999). La lecitina de soya en la nutrición acuícola. Panorama Acuícola Magazine, 4(3), 16 y 18. (ID: 4775)
Acosta Ruiz, M. J., Cordova Murueta, J. H., & Re Araujo, A. D. (1997). Alimentación del camarón Penaeus monodon (Crustacea: Penaeidae) con productos regionales de Baja California. Revista de Biología Tropical, 44 y 45(3 y 1), 431-435. (ID: 579)
Arriaga Haro, V. M., & Re Araujo, A. D. (1997). Uso de microalgas vivas e inertes como alimento para Artemia franciscana (Anostraca:Artemiidae). Revista de Biología Tropical, 45(2), 803-811. (ID: 1511)
Arriaga Haro, V. M., & Re Araujo, A. D. (1997). Utilización de microalgas vivas e inertes como alimento para Artemia franciscana Kellogs, 1906 (Anostraca:Artemiidae). Revista de Biología Tropical, 45(2), 803-811. (ID: 2068)
Casas Sánchez, R., Vaillard Nava, M. I., & Re Araujo, A. D. (1995). Nutrición en juveniles del langostino Macrobrachium carcinus (Crustacea: Decapoda) con dietas de residuos vegetales y marinos. Revista de Biología Tropical, 43(1-3), 251-256. (ID: 1840)
Re Araujo, A. D. (1994). Evaluación de forrajes experimentales para Procambarus clarkii (Crustacea: Decapoda). Revista de Biología Tropical, 42(1/2), 347-351. (ID: 5795)